Korona-tilanne on mikä on, eikä loppua tälle outoudelle tunnu tulevan. Asukasyhdistys ei kuitenkaan ole lannistunut. Kuitenkin monen asian suhteen tilanteet elää. Upea lumilinna saatiin pystyyn, kiitos Tatulle ja talkoolaisille. Muutoin toiminta onkin pitkälti siirtynyt; maaliskuun kulttuuripäivät on siirretty tuonnemmaksi ja kevään yhteiset siivoustalkootkin vielä suuri kysymysmerkki. Myös uuden hyppytornin vihkiäisiä on suunniteltu sekä tietenkin perinteistä rantajuhlaa. Aika näyttää, onko mahdollista näitä yhteisesti järjestää. Syksyllä yhden kerran järjestetty haalarikinokin odottaa jatkoa.

Mikään, ei edes Korona, voi kuitenkaan estää nauttimasta viihtyisästä asuinalueestamme! Roskia voi itse kukin kulkiessaan kerätä ja – ennen kaikkea – olla jättämättä luontoon! Rannasta hyppytornineen voi nauttia, jahka kesä lämpöään tarjoilee. Naapurin kuulumiset voi kysellä ja vastaantulijaa tervehtiä. Ja mitä kaikkea muuta! Pidetään huoli itsestämme eikä unohdeta naapuriakaan.