Kypärämäki – Köhniö – Kortemäki -asuinalueiden pihakirppispäivä järjestetään lauantaina 8.6.2024 klo 11-15

Seuraavat pihat ovat ilmoittautuneet mukaan (tarkkaile alueen kadunvarsia :))

Mäkikatu 2
– lastentarvikkeita ja -vaatteita, leluja sekä aikuisten vaatteita ja joitakin kodin esineitä/ huonekaluja
– tarjolla (=myynnissä) myös makkaraa, kahvia ja pullaa

Korkeakatu 2
– kaikenlaista kodintavaraa

Kahakatu 16

Köhniönkatu 27
– lasten vaatteita (98-104 cm), kenkiä (25-26) ja joitakin naisten vaatteita (S)

Keihäsmiehenkatu 20
leluja, vaatteita, kirjoja, pelejä, höyläpenkki, vanhoja polkupyörän vanteita ym. retroa, Nuotti ja Vasaran poronnahkaisia koruja, lehmänkelloja ja muita kilkattimia, kahvia ja punaviinimarjamehua (mukeittain tai pulloittain)

Saihokatu 4

Kangaskatu 24
– kasvihuone

***

Järjestä pihakirppis omaan kotipihaasi tai yhdessä naapurien ja ystävien kanssa! Mitä enemmän on myytävää, sitä houkuttelevampaa se on asiakkaille. Tavaroita ja vaatteita on helppoa laitella esiin omaan pihaan. Pihakirpputori on helppo paikka myydä myös isompia tavaroita ja huonekaluja: kantomatka ostajan kotiin on todennäköisesti lyhyt tai hausta on helppo sopia.

Kypärämäki-Köhniön asukasyhdistys tiedottaa pihakirppispäivästä omilla Facebook-sivullaan. Sinne voit laittaa vastausviestinä oman osoitteesi sekä osviittaa myynnissä olevista tavaroista. Saihotuvalla (Saihokatu 4) on samaan aikaan avoinna kahvio (maksullinen).

Onnistuneen kirppispäivän muistilista

  • Laita kadulle tai portille selkeä opaste
  • Varaa itsellesi reilusti vaihtorahaa heti aamusta
  • Pidä hinnat kohtuullisina ja merkitse hinnat tavaroihin tai ole läsnä, jotta niitä on helppo kysyä. Muista, että tinkiminen kuuluu kirppiksille
  • Varaa pakkausmateriaalia astioille sekä muovi- tai paperikasseja
  • Lajittele ja järjestä tavarat ajoissa: tavarat pöydille, vaatteet rekille, lastenvaatteet laatikoihin ja lelut ja muut pikkutavarat koreihin.
  • Lapset voivat tehdä oman myyntipöydän. On hyvä oppia kierrättämään leluja.
  • Jos mahdollista, laita pihaan myös kahvi-, pulla- ja mehutarjoilua, jotta ihmiset voivat istahtaa hetkeksi. Tee tarjottaville oma myyntipöytä tai perusta vaatimaton pihakahvila – ja muista täydentää tarjoilua pitkin päivää.
  • Ole realistinen omien voimiesi kanssa: yksi ihminen ei voi yhtä aikaa myydä, pitää kahvilaa ja hoitaa lapsia. Jaa tehtäviä tai tee asioita vähemmän tai pienimuotoisemmin.