#siistikotibiitsi kutsuu sinut keräämään ja kuvaamaan roskia Köhniön rannoilta 3.5.-9.8.2016

ROHKEA kerää ROSKAT! – kesäkisalla haluamme kiinnittää kaikkien Köhniön uimarantaa käyttävien sekä Köhniöjärven ympäristössä liikkuvien ihmisten huomion alueen ainutlaatuisuuteen ja kannustaa pitämään alue siistinä ja viihtyisänä.
Kilpailuun osallistutaan lähettämällä ennen-jälkeen -kuvia Köhniön uimarannalle tai Köhniöjärven ympäristöön heitetyistä roskista ja roskien keräämisestä.
Kurkkaa mallia kisaan viime vuonna osallistuneilta täältä.

NÄIN OSALLISTUT:

1. Ota ennen ja jälkeen roskakuvatmainos2016

Ota ensin kuva löytämästäsi roskasta/roskista ja sitten toinen kuva roskasta/roskista pois kerättynä.
Mikäli kuvissasi näkyy ihmisiä, sinun tulee kysyä heiltä lupa kuvan julkaisuun.

2. Julkaise kuvapari

Instagramissa:
Lataa kuvaparisi (voit myös yhdistää kuvaparin yhdeksi kuvaksi) ja liitä niihin 
paikkatieto sekä 
hashtag #siistikotibiitsi ja 
@kivakotikyla (asukasyhdistyksen Instagram-profiili)
tai
sähköpostilla:
Lähetä kuvat osoitteeseen kesakisa2016(a)kyparamaki-kohnio.fi
 Jos lähetät kuvia sähköpostilla, kirjoita viestin otsikoksi: Rohkea kerää roskat! Kirjoita sähköpostin viestikenttään oma nimesi ja yhteystietosi sekä tarkempi kuvauspaikka.
Huom! Yhden kuvatiedoston suurin koko:  2 Mt

3. Osallistu rantajuhlia ja arvontoja odotellessa kisaan uudestaan!

Tulokset julkaistaan Kypärämäki-Köhniön asukasyhdistyksen järjestämässä perinteisessä rantajuhlassa Köhniön uimarannalla 9.8.2016 sekä asukasyhdistyksen www- ja Facebook-sivulla. Voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

KISAN PELISÄÄNNÖT:

Kilpailun järjestää Kypärämäen-Köhniön asukasyhdistys ry.
 Kilpailu on voimassa 3.5.-9.8.2016 ja se on avoin kaikille Kypärämäki-Köhniö aluella asuville ja alueella vieraileville.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää mobiililaitetta tai tietokonetta, internet- ja/tai datayhteyttä.
 Kuvakilpailuun voit osallistua Instagramissa tai lähettämällä kuvasi sähköpostilla kesakisa2016@kyparamaki-kohnio.fi (kuvan tiedostokoko max. 2 Mt). Huomaa, että Instagramissa kilpailuun voi osallistua vain julkisella profiililla – jos profiilisi on yksityinen, kilpailukuva ei näy muille kuin seuraajillesi.

Kilpailussa arvotaan kisan päätöspäivänä 9.8.2016 kaikkien osallistuneiden kesken alueen yritysten lahjoittamia palkintoja. Voit osallistua kilpailuun niin monta kertaa kuin rohkaistut keräämään omia, kavereidesi tai tuntemattomien alueen luontoon heittämiä roskia.

Yksi osallistuminen = yksi arpalipuke sinun nimelläsi.

Kesäkisan päävoittajan eli Rohkeimman Roskankerääjän valitsee asukasyhdistyksen Roskatiimi. Sekä päävoittajan että muiden voittajien nimet julkaistaan asukasyhdistyksen lehden syysnumerossa ja yhdistyksen www-sivuilla sekä muissa viestintäkanavissa (Facebook, Instagram). Kilpailun pääpalkinto Rohkeimmalle Roskankerääjälle on valokuvaaja Esko Varesvuon muotokuvalahjakortti. Katso sivun lopusta muut kilpailua tukevat alueemme yritykset ja yrittäjät.

Lähettämällä kuvan julkaistavaksi myönnät oikeuden kuvan julkaisemiseen kilpailuun liittyvissä viestintäkanavissa sekä Kypärämäen-Köhniön asukasyhdistyksen tiedotuksessa. Järjestäjällä on oikeus julkaista osallistuneita kuvia kilpailun esittelyn yhteydessä ilman erillistä korvausta internet-sivuillaan, Facebook-sivullaan ja asukasyhdistyksen lehdessä.
 Kuvien luovuttaminen kolmannelle osapuolelle ilman kuvaajan lupaa on kielletty.
Kuvien lähettäjä on vastuussa siitä, että hän on itse ottanut lähettämänsä kuvan ja hänellä on täydet oikeudet niihin. Mikäli kilpailukuvissa näkyy ihmisiä, tulee kuvaajalla olla heiltä lupa kuvan julkaisuun. 
Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Tämä kilpailu ei ole Instagramin tukema tai hallinnoima. Kilpailun sääntöjen lisäksi Kypärämäen-Köhniön asukasyhdistys ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagram -palvelua koskevia sääntöjä.

PALKINNOT KESÄKISAAN OVAT LAHJOITTANEET paikalliset yrittäjämme:

VauVauva

Organizer Satu Kiviniemi

Kesäkahvila Mahla

Pizzeria Ararat

Hieroja Mia Hakonen

Laulaja-trubaduuri Leena Pyylampi

Kampaamo Armi Peltonen

Eräkukka

K-market Ruokavinkki

Juhlatalo Roosi

Liikuntakeskus Buugi

sekä valokuvaaja Esko Varesvuo