KAKSI KITARAA

Suomalaisten suosikkiartistin Topi Sorsakosken tarina on ainutlaatuinen matka isäukon tangopumpusta kansansuosion huipulle.  Sattumien summat nakkikioskilla sinetöivät Sorsakosken nousun Agents-yhtyeen keulakuvaksi 1980-luvulla.

Sorsakoski oli huumorimies ja henkeen ja vereen suomalaisen lavakulttuurin puolestapuhuja.  Musiikkinäytelmä on Pekka Tammilehdon tiestä Topi Sorsakoskeksi.

Teatteriesityksen jälkeen nautimme teatterimenun 100-vuotiaassa ravintolamiljöössä Kaks Ruusua.  Kartanon isäntä on lupautunut huumorilla höystettynä kertomaan meille tarinan satavuotiaan Kansankeittiön historiasta ja ja kuinka tänä päivänä toimitaan.

Jos noudatat erikoisruokavaliota, mainitsethan siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Lähtö Saihotuvalta klo 10.30.  Näytäntö alkaa klo 13.00.  Matkan jäsenhinta on 55 eur.  Hintaan sisältyy linja-autokuljetus, teatterilippu ja ruokailu.  Ilmoittautumiset Arja Toivaselle puh. 050 3256475 tai arja.toivanen@elisanet.fi.

Asukasyhdistyksen suositus on, että osallistuja maksaisi osallistumisensa suoraan  asukasyhdistyksen tilille FI05 8000 1401 3072 94.  Voit maksaa myös käteisellä linja-autossa.

Ilmoittautumisesi jälkeen esteen sattuessa ilmoita asiasta, jotta varalla olijoilla on mahdollisuus päästä mukaan.  Linja-autokyytiin voi tulla Erämiehenkadun ja Keskussairaalantien pysäkeiltä, mutta tästäkin on syytä mainita ilmoittautumisen yhteydessä.  Ilmoittautumiset 15.11. mennessä.  Tervetuloa!