Buugi liikunta- ja hyvinvointikeskus järjestää Staminan kanssa triathlon-kisan lauantaina 17.8.2019 klo 14. Asukasyhdistys on yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista. Kisaan tarvitaan vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin seuraavasti: 20 kpl liikenteenohjaajia, 6 kpl ajanottajia, 2 suppailijaa uintiosuuteen ja 1 kpl ensiapuun.

Vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua Buugin Minna Manniselle minna.manninen@buugi.fi 29.7. mennessä!

Tapahtuman verkkosivut ovat auki osoitteessa http://www.buugi.fi/ind…/uusille-asiakkaille/buugi-triathlon ja sivuilla on myös ilmoittautumislinkki kisaan. Kilpailumaksusta osa lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Reitti: uinti kerran Köhniöllä merkkipaalujen ympäri, pyöräily lenkillä Erämiehenkatu-Köhniönkatu-Keskussairaalantie-Erämiehenkatu, viimeinen lenkki Soidinkatua alikulkutunnelin kautta Buugille. Juoksu padel-kenttien ohi pururataa pitkin kohti Laajavuorta, kääntö bussien kääntöpaikan kohdalta takaisin ja hallien ympäri myötäpäivään kaksi kierrosta. Viimeinen kierros tennishallin edestä kohti padelkenttiä maaliin päättyen.