Kyläjoulukalenteri on asukkaiden toimesta järjestettävä joulunodotustapahtuma, jossa mukana olevat taloudet toteuttavat omannäköisensä kalenteriluukun tiettynä päivänä pihalle, ikkunaan tai muuhun paikkaan, jossa se on kaikkien nähtävissä. Olemme kuunnelleet kyläläisten kehitysehdotuksia ja tänä vuonna pyydämme, että tekijät pitäisivät oman kalenteriluukkunsa ”auki” jouluun asti.

Voit ilmoittautua luukuntekijäksi asukasyhdistyksen facebook-sivulla tai lähettämällä sähköpostia: joulukalenteri@kyparamaki-kohnio.fi Ilmoita nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja toivomasi kalenteripäivä. Lopullinen lista lähetetään osallistujille, jotta päivämäärää voidaan vielä tarvittaessa mahdollisuuksien mukaan vaihtaa.

Ennakkoon varatut kalenteripäivät:

4.12. Kypärämäen koulu
5.12. Jyväskylän palvelualan oppilaitos
6.12. Sotainvalidien sairaskoti

12.12. Kypärämäen hyvinvointikeskus, Salokatu 20B
13.12. Päiväkoti Tähtitarha, Kypärätie

24.12. Tuo oma kynttiläsi Köhniönjärven rantaan yhteiseen valoketjuun