Kypärämäen-Köhniön asukasyhdistys ja Keski-Suomen elokuvakeskus järjestävät perjantaina 9.10.2020 klo 19.00 Kypärämäen päiväkodin pihassa (Erämiehenkatu 6) koko perheen ulkoilmaelokuvaillan, jossa Teemu Kauppi Keski-Suomen elokuvakeskuksesta esittää kaksi Camilla Mickwitzin ohjaamaa Emilia-animaatioelokuvaa. 

Kesto n. 30 min (sis. 2 elokuvaa), ikäraja: S, puhuttu suomeksi

Tilaisuus on maksuton. Tulethan vain terveenä, pidät turvavälit ja noudatat annettuja ohjeita.

Tervetuloa!

Esitettävät elokuvat:

 Emilia ja omenapuumetsä (1978), 15min. 

Sarjan ensimmäinen osa. Emilia asuu omenapuumetsässä. Siellä hän yhdessä muiden asukkaiden kanssa keittää omenahilloa. Kaikki sujuu mukavasti siihen saakka, kunnes tehtailijat tulevat ja aloittavat tehtaissaan omenahillon valmistamisen. 

Emilia ja kaksoset (1978), 15min. 

Sarjan toinen osa. Kaksoset saavat laivan, jolla voi leikkiä kylpyammeessa. Mutta se ei olekaan mikään tavallinen laiva, sillä voi purjehtia pitkin suurta järveä, jossa on merkillisiä vaahtosaaria ja likainen vesi.

Keski-Suomen elokuvakeskuksen logo