Haluatko olla mukana vaikuttamassa kävelykulttuurin kehittämiseen omalla asuinalueella? Oletko sinä kiinnostunut löytämään kaikille mukavia ja hyödyllisiä kävelyreittejä sekä ideoimaan kävelyryhmiä eri ikäisille asukkaille?  

JAPA ry suunnittelee parhaillaan Kävellään! -kampanjaa Kypärämäki-Köhniö-Kortemäki alueille. Kampanjan tavoitteena on kannustaa asukkaita kävelemään lyhyet, alle kolmen kilometrin matkat autoilun sijaan. Kampanjan aikana mm. kartoitetaan helppoja ja käteviä kävelyreittejä osaksi alueiden asukkaiden arkea. Kampanjassa keskitytään pääosin kävelyn ilmasto- ja terveysvaikutuksiin. 

Lähde rohkeasti mukaan! Jos mielenkiintosi heräsi, voit osallistua ideointiryhmään lähettämällä viestiä kampanjan tapahtumakoordinaattorille sähköpostitse mariia.niemi@japary.fi tai soittamalla numeroon 0442316626 (ma-ke klo 9–16). 

JAPA – Jyväskylän kestävä kehitys ry, https://www.japary.fi/