Kesä on täällä ja ilo on ollut katsella rannan riemuja ja hyppytornin tehokasta käyttöä! Kiitos vielä lahjoittaneille. Lyhyesti alle koottu asioita, jotka ns. ”työn alla” ja saattavat koskettaa ja/tai kiinnostaa juuri sinua. Tarvittaessa kysy lisää tai vinkkaa nohevasta ideasta. Yhteydenotot: hallitus@kyparamaki-kohnio.fi

  • As. yhdistykselle tullut toiveita mm. frisbeegolfradan sekä ulkokuntosalilaitteiden saamisesta alueelle. Asiaa yhdessä kaupungin kanssa selvittelemme.
  • 4.8. Köhniön uimarannassa klo 14-00 Köhniön kulttuurisauna-tapahtuma. Paikalla telttasauna sekä tasatunnein ohjelmaa tanssista elävän musiikin kautta runoihin sekä elokuviin. Asiasta lisää myöhemmin. Tervetuloa!
  • Perinteinen rantajuhla 24.8. (säävaraus 25.8.)! Samassa yhteydessä uuden hyppytornin virallinen käyttöön vihkiminen.
  • Syksyn asukaslehti (nro 2/2021) ilmestyy syksyllä. Nyt on hyvä aika tarjota juttu-ideoita!
  • Kävellään! -kampanja etenee, olethan sinäkin aktiivinen asian suhteen!