24. Kulttuuripäivät ohi tältä erää, kiitos kaikille tapahtumiin osallistujille. Yhdistykselle saimme uuden hallituksen valittua, pitseriassa keikalla oli varsin hyvä tunnelma. Arja Tuohiluoman akvarellit nähtävillä palvelualojen opistolla (näyttely auki 28.3.-8.4.22 ark. klo 9-11 ja 12-14). Sää ei suosinut tähtien ihmettelyä, kuitenkin tähtitornillakin kävijöitä oli tutustumassa torniin. Teatterimatka oli miellyttävä kaikin tavoin ja pilkkikisoissa osallistujia mukavasti. Vuoden päästä taas kulttuuripäiviä!!!

Pilkkikisoihin osallistui yhteensä 28 pilkkijää (13 lasta ja 15 aikuista) ja suurimman kalan palkinto meni n. 70 cm:n hauella Aarni Lehtiselle. Lasten sarjan tulokset: 1. Matti Laiho 2. Amanda Ugaochukwu 3. Veikka Heinonen. Aikuisten sarjassa ”mitalit” jakautuivat seuraavasti: 1. Pekka Kylmälä 2. Aarni Lehtinen 3. Erkki Kuituniemi.

Onnittelut osallistujille!!!

Seuratkaa ilmoittelua tällä foorumilla. Toukokuun 3. päivä perinteiset siivoustalkoot tulossa ja linturetkikin erikseen sovittuna ajankohtana.

Aurinkoista kevättä kaikille!!!