Asukasyhdistyksen tuottama, kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä ja alueen kaikkiin talouksiin jaettava asukaslehti etsii taittajaa. Aika aikaansa kutakin ja ansiokkaasti tehtävää hoitanut Saana siirtyy muiden haasteiden pariin. Kiitos tähänastisesta!

Olisitko sinä uusi lehden tekijä? Tai tiedätkö jonkun, joka voisi olla kiinnostunut? Perehdytyksen lehden tekoon saa ja lehden voi tehdä ”entisten pohjien” mukaan eli halutessaan ns. valmis pöytä katettu. Mahdollista on myös luoda uutta ilmettä ja tuoda omaa näkemystä eli myös ns. ”vapaat kädet” lehden ulkoasun suhteen olemassa. Tai vaikka yhdistellä hyvää ja vanhaa sekä uutta.

Lehden taittaminen on, kuten muukin asukasyhdistyksen toiminta, harrastustoimintaa. Mahdolliset kulut toki katamme ja erikseen sovitusti mahdollisuus esim lahjakortin muodossa saada ”kiitos” tehdystä työstä.

Ilmoita kiinnostuksesi sähköpostitse hallitus@kyparamaki-kohnio.fi tai puhelimitse 050 545 1524 / pj. Antti.

Lisätietoja Antilta p. 050 545 1524.